LOOP Fitness söker lokaler i hela Sverige

Vi har stora ambitioner för den svenska marknaden och förväntar att expandera kraftigt över de kommande åren. Merparten av våra gym drivs av lokala entreprenörer enligt vårt framgångsrika franchisekoncept.

LOOP Fitness är ett unikt och effektivt cirkelträningskoncept som säkrar en välbalanserad träning av hela kroppen – båda muskler och kondition – på bara 24 minuter.

Ett LOOP center består av 1-3 träningscirklar med 16 olika träningsmaskiner i varje cirkel som är utvecklade för cirkelträning. Det består alltså en mix av viktträningsmaskiner och konditionsmaskiner.

Våra två standardgym – LOOP Lite Family och LOOP Family – behöver enbart mellan 200 och 450 m2 och vårt koncept gör oss till en attraktiv hyresgäst då vi behöver mindre anpassningar och investeringar.

Vi söker primärt lokaler i städer med mellan 15 000 och upp till 150 000 invånare men har du rätt lokal är vi alltid intresserade i att ta en dialog. Stadskärnor och handelsplatser är vår paraddisciplin.

Om du är nyfiken på att veta mer om LOOP Fitness är du välkommen att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi inom kort.

Kontakta oss