Log ind
Följ din utveckling

Beefit – Tracka din träning

På alla LOOP Fitness gym är det möjligt att tracka din träning på maskiner med den nya Beefit Tracker teknologin. Det är smart, motiverande och helt gratis när du har en Beefit klocka eller armband.

Med Beefit kan du tracka varje träningspass och se hur många kilo som lyfts, repetitioner, antal brända kalorier och mer.

Trackningen sker helt enkelt genom att du bär en klocka eller ett armband under träningen som innehåller trackningstekniken. Under träningen ska du bara hålla armbandet/klockan mot en Beefit-scanner på varje maskin innan du börjar träna. Följaktligen kommer Beefit att registrera data om din träning.

All träningsinformation samlas upp i gratisappen Beefit och den ger dig en detaljerad översikt över dina träningsresultat. Lätt, roligt och motiverande.

Följ din utveckling med Beefit

Använd Beefit till att sätta upp mål för din träning och följ din utveckling i appen. Eller tävla med din träningspartner för att uppnå de bästa resultaten.

Alla dina träningsdata lätt till hands

Med Beefit har du all din träningsstatistik i handen i den medföljande appen. Själva appen är gratis. För att kunna tracka träningen i LOOP krävs det blott att man bär ett elastiskt armband eller en klocka som kan köpas på anläggningen. Armbandet kostar 99 kr och klockan kostar 399 kr.

Läs mer om Beefit Tracker

Läs mer om träning på LOOP Fitness

Boka en gratis provträning

Vi bjuder gärna på en gratis provträning så du kan prova på LOOP Fitness.

Läs mer

Konceptet bakom cirkelträning

LOOP Fitness är en unik kombination av övningar som utförs på 16 fitnessmaskiner i en cirkel.

Läs mer

Gör en gratis LOOP CheckUp

Om du vill se vad träning gör för din kropp och hälsa erbjuder vi kroppsanalys i LOOP CheckUp.

Läs mer