Log ind

Träning i LOOP Fitness

LOOP Fitness bygger på ett unikt koncept och en annorlunda tillgång till fitness. Hos oss finns det utrymme för alla, och vårt mål är att skapa en avkopplande och inkluderande träningsmiljö där våra medlemmar kan få kroppen att fungera medan huvudet slappnar av.

Vi är övertygade om att träning inte behöver vara komplicerad och förvirrande. Det kan faktiskt vara överraskande enkelt, effektivt och avkopplande. Vi fokuserar på att du får en bra upplevelse med din träning medan du ser och känner resultaten på din kropp.

LOOP Fitness är för alla – alla träningsnivåer, alla kroppsformer och alla åldrar. Det viktigaste är att din träning passar dig så att du får en bra upplevelse.

Testimonial icon

Jag tränar i LOOP eftersom det är ett superbra gym där det finns plats för alla, inklusive min son som kan bygga med lego, rita och dricka kakao medan jag tränar. Och sedan är personalen alltid jättesnälla.

Camilla, tränar i LOOP Aars
Testimonial icon

Jag har tränat i LOOP Fitness i 6,5 år – främst för att stärka mina knän. Men det blev snabbt en trevlig vana att stärka hela kroppen. Jag har fått diagnosen artros och LOOP är fortfarande det bästa för mig! Och sedan finns det en trevlig atmosfär med alla olika människor du möter – bred åldersgrupp på alla nivåer.

Linda, tränar i LOOP Rødovre