Log ind
Få gratis och professionell vägledning

Utbildade instruktörer

Våra utbildade instruktörer har en hög professionell nivå när det gäller råd i samband med din träning.

Alla våra LOOP Fitness instruktörer är utbildade så att de har en relevant bakgrund – antingen pedagogiskt och/eller professionellt. På varje gym finns det också en daglig chef som har en erkänd och certifierad utbildning för att säkerställa en hög professionell nivå i allmänhet på gymmet.

Våra instruktörer går igenom denna träning för att säkerställa att du som LOOP Fitness användare guidas professionellt och säkert genom LOOPs träningsprogram och får den bästa möjliga träningsupplevelsen. Detta innebär att fokus ligger på att säkerställa ett korrekt utförande av fysiska övningarna och att du får fokuserade och närvarande instruktioner från LOOP Fitness instruktörerna.

Professionell rådgivning för din träning

Som medlem i LOOP Fitness får du tillgång till våra instruktörer. De kan hjälpa dig att komma igång med träningen, sätta realistiska mål och följa din utveckling på vägen.

Väl rustade för att ge dig råd

Instruktörerna är alltså väl rustade för att ge dig råd och föra en dialog om dina mål och erfarenheter med LOOP Fitness konceptet.

Den utbildning som LOOP instruktörerna genomgått är en blandning av externa kurser, inklusive den certifierade utbildningen som nämnts ovan, samt interna kurser i LOOP Fitness kedjan.

På gymmet kan du söka efter information om den enskilde instruktörens bakgrund.

Läs mer om träning på LOOP Fitness

Boka en gratis provträning

Vi bjuder gärna på en gratis provträning så du kan prova på LOOP Fitness.

Läs mer

Konceptet bakom cirkelträning

LOOP Fitness är en unik kombination av övningar som utförs på 16 fitnessmaskiner i en cirkel.

Läs mer

Gör en gratis LOOP CheckUp

Om du vill se vad träning gör för din kropp och hälsa erbjuder vi kroppsanalys i LOOP CheckUp.

Läs mer