Log ind
Få ut mer av träningen

LOOP Max

Din kropp kan göra mer än du tror. På LOOP Max pass hjälper våra instruktörer dig med att få ut det mesta av din träning.

Förutom möjligheten att kunna anpassa intensiteten och belastningen individuellt i LOOPs cirkelträningsprogram, har vi under perioder gruppträning med fokus på specifika element i träningen för att ge möjlighet till ytterligare variation. Det kallar vi för för LOOP Max.

Gruppträningen är till för dig som vill variera din träning – och de är helt frivilliga. Se på ditt lokala gym om/när nästa LOOP Max äger rum.

Variera din träning med LOOP Max

Du kan välja mellan flera olika LOOP Max pass beroende på om du vill förbättra din styrka, kondition eller något helt annat. De olika LOOP Max passen fokuserar antingen på styrketräning, konditionsträning eller funktionell träning.

Kondition, styrka och funktionell träning

LOOP Max

Ett pass med fokus på hög intensitet och maximal belastning under träning kommer att garantera dig det svårast tänkbara genomförandet av LOOP träningsprogrammet. Instruktören fokuserar på alla i cirkelträningen, med maximal intensitet på konditionsutrustningen och med högsta möjliga belastning på styrkemaskinerna. Syftet är att arbeta med maximal förbättring av såväl konditionen som muskelmassan och på sikt öka fettförbränningen.

LOOP Max Puls

Ett pass där instruktören enbart fokuserar på att deltagarna har en hög puls under träningspasset. Det är en klass där du måste ge maximal intensitet (hastighet) på konditionsutrustningen och utföra så många repetitioner som möjligt på styrkemaskinerna. Detta kommer att säkerställa att du har en hög puls under träningen rakt igenom. Syftet med detta är att uppnå förbättrad kondition.

LOOP Max Styrka

Ett pass där instruktören främst fokuserar på träning med hög belastning. Det vill säga ett pass då man måste lyfta så många kilo som möjligt på styrkemaskinerna och därmed också få färre repetitioner. Konditionsutrustningen spelar en mindre roll här – det är dock fokus på maximal belastning på exempelvis cyklarna. Detta garanterar en så hög belastning på muskelvävnaden som möjligt. Detta stimulerar muskeluppbyggnaden och ökade muskelmassan hjälper till att förbättra fettförbränningen.

LOOP Max Funktion

Ett pass där instruktören kombinerar det välkända LOOP träningsprogrammet i maskiner med varierande övningar av funktionell karaktär. Till exempel kan cardiostationerna (cykel och roddmaskin) ersättas med fyra funktionella övningar såsom änglahopp, plankan, burpees och liknande. Syftet med denna kurs är att variera LOOP träningen och samtidigt arbeta med koordinationen och balansförmågan – inklusive förstärkning av exempelvis core (området runt magen och ländryggen) som är kroppens ”korsett”.

Läs mer om träning på LOOP Fitness

Boka en gratis provträning

Vi bjuder gärna på en gratis provträning så du kan prova på LOOP Fitness.

Läs mer

Konceptet bakom cirkelträning

LOOP Fitness är en unik kombination av övningar som utförs på 16 fitnessmaskiner i en cirkel.

Läs mer

Beefit – Tracka din träning

Med en klocka eller ett armband från Beefit har du all din träningsstatistik lätt til hands.

Läs mer